KATON PESU SEKÄ MAALAUS

Katon ja julkisivun pesu sekä maalaus Porvoo


Katon peseminen ja maalaus tuo talosi julkisivulle lisävuosia ja antaa sille raikkaan ja kauniin ilmeen. Hyvin huollettu katto estää myös kosteusvahinkojen ja muiden ongelmien, kuten ruosteen syntymisen. Katon maalaaminen antaa esteettisen ulkonäön edullisemmin kuin mitä kattoremontti sinulle maksaisi.

Miten projekti etenee?

  1. Käymme kohteessa kartoittamassa lähtötilanteen ja laadimme tarjouksen työstä
  2. Hyväksyttyäsi tarjouksen puhdistamme katon perusteellisesti painepesurilla
  3. Teemme tarvittavat pohjatyöt ja vaihdamme tarvittaessa rikkoutuneet kattotiilet
  4. Käsittelemme katon sammaleen poistoaineella ja suoja-aineella tai maalilla
  5. Puhdistamme lopuksi kohteen, jonka jälkeen pääset nauttimaan uudesta ilmeestä

Maalaamme omakotitalojen, rivitalojen sekä rintamamiestalojen tiilikatot ja peltikatot. Katto kannattaa maalata 10 vuoden välein, jotta säästytään suuremmilta kustannuksilta.

Vanhastakin katosta saa uudenveroisen huolellisella pesulla ja maalauksella. Teemme kattojen pesuja ja maalauksia Porvoon seudulla, sekä sopimuksesta myös muualla Suomessa. Lopputuloksena on sammaleesta ja muusta liasta vapaa katto seuraavaksi vuosikymmeneksi.

Ota yhteyttä »

Talon julkisivun pesu ja maalaus Porvoon seudulla

Talon ulkomaalaus suositellaan tehtäväksi 10-15 vuoden välein. Hyvässä kunnossa oleva maalipinta säilyttää kiinteistön arvon ja esteettinen. Ota meihin yhteyttä, jos talosi maalit

  • ovat kuluneet
  • hilseilevät
  • tai kun maali on haalistunut

Riittävän usein toteutettu talon julkisivun maalaus tulee sinulle halvemmaksi, kuin koko julkisivun remontointi. Maalaamisen yhteydessä poistetaan vanha maali niiltä osin kuin urakka sitä vaatii. Pesemme talon pinnat hellävaraisesti ja aina materiaalin ominaisuuksia kunnioittaen. Pesun jälkeen talon pinta saa pohjamaalin, jonka jälkeen se maalataan toivottuun sävyyn.

Pesut ja maalaukset on saatavissa niin rapatuille kuin puisille pinnoille. Toimimme Porvoon alueella, sekä muualla Uudellamaalla, kuten Hyvinkäällä ja Loviisassa. Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous »