SALAOJAT JA KAIVUUTYÖT

Salaojat ja kaivuutyöt Porvoo


Salaojat ja muut kaivuutyöt tehdään vuosien kokemuksella Porvoossa ja alueen lähikunnissa sekä Uudellamaalla. Sopimuksesta teemme kaivuutöitä myös muualla Suomessa niin kuluttajille kuin yrityksille.

Rakenteiden kannalta on tärkeää, että salaojat on tehty oikein. Rakenteet voivat vaurioitua, jos niihin pääsee valumaan pihalle kertynyttä vettä. Kuiva piha turvaa rakenteiden lisäksi pihalla liikkumisen, kun sinne ei kerry sateen aikana vesilätäköitä haittaamaan pihalla liikkumista.

Ota meihin yhteyttä jos epäilet, että talosi rakenteissa tai sokkeleissa on hometta. Kyseessä voi olla toimimaton salaojitus, joka tulee korjata kuntoon ensi tilassa.

Asennamme salaojaputket ja salaojan tarkastuskaivot sovitussa aikataulussa ja urakkahinnassa. Asennamme uudet salaoja ja sadevesiputket, patolevyt ja eristeet sekä tarvittavat tarkastuskaivot. 

Ota yhteyttä »

Kaivinkoneurakointi myös alihankintana

Teemme erilaisia kaivinkoneurakointitöitä myös alihankintana yrityksille. Haluamme palvella asiakkaita aina yhtä laadukkaasti ja tehokkaasti. Teemme isompien kokonaisuuksien kaivuutyöt rakennusliikkeille, sekä taloyhtiöille ja isännöintitoimistoille.

Palveluihimme kuuluu:

  • salaojat ja kaivinkonetyöt
  • talojen pohjatyöt ja pihan muutostyöt
  • kunnallistekniset kaivuutyöt
  • Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas.

Oletko sinä seuraava refeenssiasiakkaamme?