MAISEMOINTI

Piharakentaminen Porvoo


Millainen on sinun unelmiesi piha? Soita meille niin kerromme, miten unelmistasi tehdään totta.

Piharakentaminen on meille arkipäivää. Asennamme pihakivetyksiä ja rakennamme myös pihamuureja käyttäen luonnonkiveä tai betonikiviä. Rakennamme terassit, aidat ja muut piharakennukset kustannustehokkaasti ja aikataulussa pysyen. Toimimme Porvoon lisäksi alueen lähikunnissa ja kaupungeissa, kuten Hyvinkäällä, Loviisassa sekä muualla Uudellamaalla.

Maisemointiin liittyvät rakennusurakat tehdään sekä kotitalouksille, että yrityksille alihankintana.

Palveluitamme ovat mm:

  • puiden sekä muiden kasvien istutustyöt
  • muurien ja pengerrysten rakentaminen 
  • pihakivetykset
  • nurmi- ja piha-alueiden rakentaminen
  • suoja-aitojen, hiekkalaatikoiden ja muiden pihalla olevien piharakenteiden asennus
  • maalaamme taloja sekä kattoja ja muita julkisivuja

Ota yhteyttä »

Viherrakentaminen Porvoossa ja lähialueilla

Viherrakentaminen kannattaa aloittaa huolellisesta suunnittelusta. Toimiva ympäristö on paitsi esteettisesti kaunis, myös toimiva ja turvallinen. Pihan hoitaminen on vaivatonta, kun viherrakentamisen ammattilainen on saanut laittaa kirjaimellisesti kädet multaan.

Meiltä saat vinkkejä vanhan pihan remontoimiseen. Kerromme, miten on järkevintä edetä ja miten säästät kustannuksissa. Ostamme kaikki tarvittavat välineet ja tuotteet puolestasi, jos näin haluat.

Tunnemme Suomen vaihtelevat olosuhteet, maa-ainekset ja maaperän kuin omat taskumme, joten voit luottaa siihen, että toteuttamamme piharemontti kestää katseen lisäksi ikää.

Toimialueemme kattaa Porvoon lisäksi muun Varsinais-Suomen sekä Uudenmaan alueiden kaupungit ja kunnat. Pyydä rehti tarjous!

Pyydä tarjous »