TALON POHJATYÖT

Talon pohjatyöt Porvoo ja lähialueet


Talojen pohjatöissä ei ole varaa virheille. Laadukas perustus takaa, että rakennus seisoo suorana ja vankalla pohjalla vielä vuosienkin päästä. Teemme talojen pohjatyöt Porvoon lisäksi myös muualla Uudellamaalla, kuten Hyvinkäällä, Loviisassa ja Järvenpäässä.

Omakotitalorakentajien lisäksi autamme mökkirakentajia ja teemme pohjatyöt myös autotalleille ja varastoille.

Perustusta on lähes mahdoton korjata jälkikäteen, joten ota yhteyttä alan ammattilaiseen ja anna meidän tehdä unelmistasi totta.

Teemme pilariperustukset, harkkoperustukset sekä valusokkeliperustukset asiakkaan piirustusten ja toiveiden mukaan. Tarjoamme aina luotettavaa palvelua, oli kyseessä pieni tai suuri kohde.

Ota yhteyttä »

Oletko rakentamassa omakotitaloa?

Autamme sinua rakennusprojektisi jokaisessa vaiheessa. Huolehdimme maansiirrosta sekä maanvaihdoista. Teemme valmiiksi kaikki maanrakennukseen liittyvät kaivuutyöt salaojista viemäröinteihin.

Talon perustustyöt tehdään omakotitalorakentajien lisäksi mökkirakentajille, sekä yrityksille. Kysy lisää palveluistamme ja pyydä meiltä kustannustehokas tarjous urakasta. Pohjan ollessa kunnossa muu rakentaminen sujuu kuin valssi ja rakennus seisoo tukevalla pohjalla vielä vuosien päästä.

Pyydä tarjous »