DRÄNERING OCH GRÄVNINGSARBETEN

Dränering och grävningsarbeten i Borgå


Dränering och andra grävningsuppgifter utförs med många års erfarenhet i Porvoo samt närliggande kommuner och inom Uusimaa. Enligt överenskommelse utför vi även grävningsarbeten på andra platser i Finland, för både konsumenter och företag.

Det är avgörande för byggnaders struktur att dränering utförs korrekt. Strukturer kan skadas om vatten som samlas i gården tränger in i dem. En torr gård garanterar inte bara byggnadens säkerhet men underlättar också att röra sig på gården genom att förhindra bildandet av pölar under regn.

Kontakta oss om du misstänker mögel i husets strukturer eller grunder. Det kan vara på grund av ett icke-fungerande dräneringssystem, som behöver repareras omedelbart.

Vi installerar dräneringsrör och inspektionsbrunnar enligt överenskommen tidsplan och till det avtalade priset. Vi monterar nya dränerings- och regnvattenrör, barriärfilmer, isoleringar och de nödvändiga inspektionsbrunnarna.

Kontakta oss »

Grävmaskinsentreprenad även som underentreprenör

Vi utför olika grävmaskinsentreprenadarbeten även som underentreprenör för företag. Vi strävar alltid efter att betjäna våra kunder med högsta kvalitet och effektivitet. Vi hanterar större grävningsprojekt för byggföretag, samt bostadsföreningar och fastighetsförvaltningsbolag.

Våra tjänster inkluderar:

  • dränering och grävningsarbeten
  • grundläggningsarbeten för hus och gårdsmodifieringsarbeten
  • kommunaltekniska grävningsarbeten
  • Det viktigaste för oss är en nöjd kund.

Blir du vår nästa referenskund?

Kontakta oss »