HUSGRUNDARBETEN

Husgrunder i Borgå och närliggande områden


Det finns inget utrymme för fel vid husgrunder. En högkvalitativ grund garanterar att byggnaden står rakt och på en solid bas även flera år senare. Vi utför grundarbeten för hus inte bara i Porvoo utan också i andra delar av Nyland, som Hyvinge, Lovisa, och Träskända.

Utöver byggare av enfamiljshus assisterar vi stugbyggare och utför också grundarbeten för garage och förråd.

Det är nästan omöjligt att korrigera grunden i efterhand, så kontakta en professionell på området och låt oss förverkliga dina drömmar.

Vi utför pelargrunder, blockgrunder och gjutna sockelgrunder enligt kundens ritningar och önskemål. Vi erbjuder alltid pålitlig service, oavsett om det handlar om ett litet eller stort projekt.

Kontakta oss »

Bygger du ett fristående hus?

Vi hjälper dig i varje skede av ditt byggprojekt. Vi tar hand om jordförflyttningar och jordutbyten. Vi förbereder allt schaktarbete relaterat till markbyggnad, från dränering till avlopp.

Grundarbeten för hus görs inte bara för byggare av enfamiljshus utan också för stugbyggare och företag. Fråga mer om våra tjänster och be om ett kostnadseffektivt erbjudande för kontraktet. Med en ordentlig grund går resten av bygget smidigt, och byggnaden står på en stabil bas även flera år senare.

Begär en offert »