LANDSKAPNING

Trädgårdsbyggnad i Borgå


Hur ser din drömträdgård ut? Ring oss, så berättar vi hur vi kan förverkliga dina drömmar.

Trädgårdsbyggnad är vardag för oss. Vi installerar uteplatsbeläggningar och bygger även trädgårdsmurar med hjälp av natursten eller betongblock. Vi bygger terrasser, staket och andra trädgårdsbyggnader kostnadseffektivt och håller oss till tidsplanen. Förutom i Borgå, verkar vi i närliggande kommuner och städer, som i Hyvinge, Lovisa och andra ställen i Nyland.

Landskapsrelaterade byggkontrakt utförs både för hushåll och företag som underentreprenader.

Våra tjänster inkluderar:

  • plantering av träd och andra växter
  • byggnation av murar och terrasseringar
  • uteplatsbeläggningar
  • anläggning av gräsmattor och trädgårdsområden
  • installation av skyddsstängsel, sandlådor och andra trädgårdsstrukturer
  • målning av hus samt tak och andra fasader

Kontakta oss »

Grön byggnation i Borgå och närliggande områden

Det är rådligt att börja grön byggnation med noggrann planering. En funktionell miljö är inte bara estetiskt vacker utan också praktisk och säker. Trädgårdsskötsel blir enkelt när en professionell inom grön byggnation verkligen har kunnat dyka in i arbetet.

Från oss får du tips för att renovera en gammal trädgård. Vi berättar det mest förnuftiga sättet att fortsätta och hur man sparar på kostnader. Vi köper alla nödvändiga verktyg och produkter åt dig om du så önskar.

Vi känner till Finlands varierande förhållanden, jordmaterial och jorden själv som om de vore våra egna fickor, så du kan lita på att trädgårdsrenoveringen vi utför kommer att tåla tidens tand, förutom att vara visuellt tilltalande.

Vårt verksamhetsområde omfattar inte bara Borgå utan även andra städer och kommuner i Egentliga Finland och Nyland. Begär ett ärligt prisförslag!

Begär en offert »