TVÄTT OCH MÅLNING AV TAK OCH FASAD

Taktvätt och fasadmålning i Borgå


Att tvätta och måla taket lägger till år på ditt hus fasad och ger den ett fräscht och vackert utseende. Ett välunderhållet tak förhindrar också fuktskador och andra problem, som bildandet av rost. Att måla taket ger ett estetiskt utseende mer prisvärt än vad en takrenovering skulle kosta dig.

Hur går projektet framåt?

  1. Vi besöker platsen för att bedöma utgångsläget och förbereder en offert för jobbet.
  2. Efter godkännande av offerten rengör vi noggrant taket med en högtryckstvätt.
  3. Vi gör nödvändigt förarbete och byter trasiga takpannor vid behov.
  4. Vi behandlar taket med mossa borttagningsmedel och skyddsmedel eller färg.
  5. Vi rengör slutligen platsen, varefter du kan njuta av det nya utseendet.

Vi målar tak på enfamiljshus, radhus och frontlinjehus, både kaklade och plåttak. Det är rådligt att måla taket var 10:e år för att undvika större utgifter.

Även ett gammalt tak kan se helt nytt ut med noggrann tvätt och målning. Vi gör tak tvättar och målningar i Porvoo-området och, enligt överenskommelse, även på andra platser i Finland. Resultatet är ett tak fritt från mossa och annan smuts för det nästa årtiondet.

Kontakta oss »

Fasadtvätt och målning i Borgå-regionen

Det rekommenderas att måla husets exteriör var 10-15:e år. Ett välbevarat målarjobb upprätthåller fastighetens värde och estetik. Kontakta oss om ditt hus måleri:

  • har slitits ut
  • flagar
  • eller när färgen har bleknat

Frekvent fasadmålning är mer kostnadseffektivt än en komplett fasadrenovering. När vi målar tas gammal färg bort där projektet kräver det. Vi tvättar husets ytor varsamt, alltid med respekt för materialets egenskaper. Efter tvättning får husets yta en grundfärg, varefter den målas i önskad nyans.

Vi erbjuder tvätt och målningstjänster för både putsade och träytor. Vi verkar i Porvoo-området, samt på andra platser i Nyland, som Hyvinge och Lovisa. Kontakta oss!

Begär en offert »